Klanten over veranderingsprocessen onder begeleiding van Karin Sorbi

“Karin heeft ons team van leidinggevenden op professionele wijze begeleid bij ons cultuurveranderingtraject. Dat heeft zij deskundig en bovendien op een natuurlijke manier gedaan.”

“Tijdens het traject is een groeiproces gestart, waarvan ik vaak het gevoel had dat dit niet meer te stuiten was… Ik heb zelden iemand ontmoet, binnen een professionele context wel te verstaan, die vrijwel alles onthield wat ik in vorige sessies ter sprake heb gebracht. Dit droeg erg bij aan de vertrouwensrelatie. Daarnaast bewerkstelligde de coach een sfeer waarin ik me nimmer aangevallen voelde, en werd ik met respect bejegend. Wat me in het bijzonder opviel is de warme toon van de coach bij het beëindigen van het traject, zowel mondeling als via mail, en het stukje nazorg dat daarbij werd geboden.”

“Over de betrokkenheid van de coach ben ik zeer tevreden. Vanaf het begin had ik al een goed gevoel bij de wijze waarop zij het traject wilde uitvoeren. Zij deed dit vanuit een ‘open mind’ en met een natuurlijke persoonlijkheid die zeer vertrouwd en prettig overkwam.”

“Zij is in staat om mensen een goed en positief gevoel te geven.... heerlijk; knap hoe zij het proces en de interacties binnen ons team stuurt en begeleidt.”

“De toegepaste werkwijze van Karin was uitermate effectief. De communicatie met haar verliep zeer prettig en haar betrokkenheid heb ik als geweldig ervaren. Met dit traject heb ik mijn doelen bereikt en ik kan met het bereikte resultaat zeker verder. De sessies die ik de laatste maanden met Karin heb gehad hebben mij inzicht gegeven in mijn eigen manier van denken. De sessies hebben mij meer zelfvertrouwen gegeven, laten mij meer open communiceren en geven mij een stuk rust en ruimte. Het werken in de leadership-groep o.l.v. Karin heeft mij alle kans gegeven om te oefenen met wat ik in de individuele gesprekken heb ontdekt. Het liet mij zien dat er meer mensen zijn met de zelfde uitdagingen als ik (een feest van herkenning) en hoe met deze uitdagingen om te gaan.”

“Het traject met Karin Sorbi heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen manier van denken. Het inzicht in wat er bij mij van binnen gebeurt geeft mij de kans om daar wat aan te doen.”

“Ik heb Karin ervaren als een betrokken persoon en deskundige coach met een prima observatie- en inlevingsvermogen. Daarnaast vond ik de beslistheid, waarmee mij werd gevraagd iets voor te bereiden of op te schrijven, sterk – het was datgene wat ik ook nodig had. Resultaatgerichtheid en afspraak is afspraak zette mij aan het werk. Direct aan het begin van het gesprek kwam de vaart er al snel in, de tijd werd optimaal benut, terwijl er ook ruimte was voor een zijpad.”

“Het traject met Karin heeft mij veel opgeleverd: meer zelfbewustzijn en zelfverzekerdheid, blij zijn met mezelf en weten waar ik sta en naartoe wil. Ik ben anders naar mezelf gaan kijken en opener geworden. Ik heb veel waardering voor de wijze waarop Karin mij heeft gecoacht en mijn ontwikkeling een impuls heeft gegeven, voor haar inzet en wijsheid.”

Lees meer